Junior

Velkommen til juniorgolf i Brande Golfklub
- se træningstid nedenfor!

HVAD ER JUNIORGOLF?
Juniorgolf er et boldspil for både piger og drenge og indeholder bl.a.:

♦ Konkurrence
♦ Spænding og udfordringer
♦ Kammeratskab
♦ Deltagelse i holdtræning
♦ Deltagelse i turneringer / matcher, klubarrangementer osv.

Golf er en god sport for dig - uanset om du i forvejen dyrker sport eller ej. Golfens handicapsystem er noget særligt, hvor du kan konkurrere på lige fod med dine kammerater, ligegyldigt om de er mere øvede end dig eller omvendt.

Det sociale element vægtes højt i Juniorafdelingen. Træningen tager udgangspunkt i det sociale aspekt, og i det hele taget er dette omdrejningspunktet for arbejdet med juniorerne.

Juniortræning er fastsat til bestemte tider i golfsæsonen (april-september), men golfanlægget er åbent hele året, ligesom der selvfølgelig kan spilles og selvtrænes ubegrænset udover de fastsatte træningstider.

UNDERVISNING
Her lægges ikke kun vægt på selve golfspillet, men også lege der med bevægelse, stabilitet, kontrol og bevidsthed er med til at styrke de egenskaber, som er grundpillerne for golfspillet.
- Der lægges vægt på leg, spænding, udfordring og godt kammeratskab.
- Der laves sociale arrangementer i årets løb, hvor de fleste vil være med forældredeltagelse.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?
Du skal bare møde op på træningsbanen i fritidstøj på tirsdage kl. 17:00, hvor vi er klar til at tage imod dig. - Vi har gratis træningsudstyr til rådighed.

Træning 2020 foregår til og med uge 40 (÷ juli måned)

Junior 6-17 år Tirsdag 17:00 - 18:00

OBS! Hvis du har spørgsmål, inden du ønsker at starte, er du velkommen til at kontakte klubbens træner, Jesper Skoubo Kjeldsen på mail kjeldsengolf@gmail.com eller tlf. 2099 8669.

HVAD KOSTER DET?
Det er gratis at lære at spille golf. Når du har fået dit »Golfkørekort«, kan du blive fuldtidsmedlem i Brande Golfklub.
- Kontingent pr. år kan du se ved at klikke her.

Efter træningsforløbet vil du få brug for dit eget udstyr (golfbag, golfvogn, jern, putter).

Mangler du udstyr, kan du kontakte klubbens træner for køb eller leje.
- HUSK, at du kan bruge dit almindelige fritidstøj til golf.

Nyttige links / data

♦ Aktiviteter i Distrikt 2 Midtjylland
  ♦ Dansk Golf Unions Juniorturnering
  ♦ Juniorudvalg