Aftaler

Klubhuset (indviet april 2009) - Foto: DanBolig Brande ApS

SAMARBEJDSAFTALER 2018

► Klubbens fuldtidsmedlemmer (gælder ikke for Fleksmedlemmer) er alle ugens dage berettiget til at spille golf på enhver af nedenstående klubbers baner med nedsat greenfee (÷ 100 kr. af senior-greenfee og ÷ 50 kr. af junior-greenfee).

♦ Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatformer
♦ DGU-kort skal medbringes for dokumentation over for sekretariat / baneservice

► Brande Golfklub
SENIOR 300 ÷ 100 = 200 kr.
JUNIOR 150  ÷   50 = 100 kr.

Der skal altid tages behørigt hensyn til de respektive klubbers matchprogram, evt. HCP-begrænsninger og restriktioner.

Klubber tilknyttet ordningen

Birkemose Golf Club Brande Golfklub Give Golfklub Herning Golf Klub
Ikast Tullamore Golf Club *) Jelling Golfklub Trehøje Golfklub Tullamore Golf Club
Åskov Golfklub

*) Ikast Tullamore Golf Club har dog fast pris: Hverdage = 245 kr. · Lør-/søn-/helligdage = 295 kr.

Nabomedlemskab 2018

mellem Brande Golfklub og Ikast Tullamore Golf Club for fuldtidsmedlemmer = 1.550 kr. pr. år

Aftalen er indgået med følgende restriktioner:
♦ Er ikke gældende for fleksmedlemmer
♦ Kun for fuldtidsmedlemmer af Brande Golfklub, og som bor tættere på Brande Golfklub end Ikast Tullamore Golf Club
♦ Kun for fuldtidsmedlemmer af Ikast Tullamore Golf Club, og som bor tættere på Ikast Tullamore Golf Club end Brande Golfklub
♦ Nabomedlemmer kan ikke benytte sig af Brande Golfklubs »Firkløversamarbejde«