• Publiceret ons d. 12. dec 2018

Brande Golfklub tilbyder et unikt begynderforløb i fantastiske rammer.

- Køb en startpakke som gave til én, du holder af. Pris 500.- kr.

Gavekortet i den elegante gaveæske sendes direkte til dig i løbet af 1-3 dage.

Bestilles og betales via www.dgushop.dk - og søg på Brande Golfklub.

Glædelig jul fra

• Publiceret søn d. 9. dec 2018

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub tirsdag d. 26. februar 2019 kl. 19:00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, Brande.

• Publiceret ons d. 5. dec 2018

De 2 første af en kursusrække på i alt 6 er vel overstået med meget fin tilslutning. Til orientering tilbydes der yderligere opdateringskurser i januar og februar 2019 - se datoer nedenfor.

♦ Kurserne foregår i klubhuset og varer ca. 2 timer
    ♦ Charles Gjørup og Jesper S. Kjeldsen er undervisere

• Publiceret tor d. 1. nov 2018

I vinterperioden SKAL bolden lægges op, hvilket betyder, at en bold, som ligger på fairway eller tættere klippede arealer, må (uden straf) renses og SKAL herefter genplaceres inden for én køllelængde, hvorfra den blev løftet - dog ikke nærmere flaget.
    - Ovennævnte gælder ved spil til både sommer- og vintergreens, og så længe denne meddelelse vises.

UDLEJNING af Buggies er indstillet for vinteren ...!

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.