• Publiceret tir d. 20. jun 2017

I weekenden 08.-09. juli 2017 inviterer Brande Golfklub til en 2-dages turnering.

Der spilles i 4 rækker, som opdeles i forhold til deltagerantal.
    Hertil kommer 1 juniorrække fra 12-17 år.

♦ Gode præmier i alle rækker
    ♦ Masser af hulpræmier
    ♦ Præmie for længste drive

• Publiceret tor d. 15. jun 2017

Hele uge 29 (17.-23. juli 2017) tilbyder Brande Golfklub greenfee til KUN 50 DKK pr. runde og gentager dermed succes'en fra 2016.

► Gælder IKKE blokbestillinger
    GRATIS for juniorer ifølge med en voksen
    ► Par3-banen 25 DKK pr. runde
    ► Sommerudsalget i Shoppen starter lørdag d. 01. juli

- Se flere informationer nedenfor ...!

• Publiceret man d. 29. maj 2017

Lørdag d. 01. juli 2017 er der for 7. gang Sving Kommunen Sammen. Turneringen er for fuldtids- og fleksmedlemmer i hhv. Brande, Ikast og Tullamore golfklubber. - I år står Brande Golfklub for arrangementet.

SPONSORER: Chic · Skoland · Tøjeksperten

• Publiceret ons d. 31. aug 2016

Der er frit drop på arealer, som er beskadiget af gåsebillelarver (unormale overfladeforhold regel 24-2 og 25-1). Bolden må løftes og droppes inden for én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, men ikke nærmere flaget.

Lars Risager (chefgreenkeeper) / Ib Møller Pedersen (baneformand)

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.