• Publiceret ons d. 20. feb 2019

Lørdag den 23. marts 2019 kl. 09:00-12:30 er alle brugere af Brande Golfklub velkomne til at deltage i oprydningsdagen.
    - Som optakt til sæsonstart skal der ryddes op både ude og inde i golfklubben, og vi beder derfor om din hjælp ...!

• Publiceret søn d. 9. dec 2018

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub tirsdag d. 26. februar 2019 kl. 19:00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, Brande.

• Publiceret tor d. 1. nov 2018

I vinterperioden SKAL bolden lægges op, hvilket betyder, at en bold, som ligger på fairway eller tættere klippede arealer, må (uden straf) renses og SKAL herefter genplaceres inden for én køllelængde, hvorfra den blev løftet - dog ikke nærmere flaget.
    - Ovennævnte gælder ved spil til både sommer- og vintergreens, og så længe denne meddelelse vises.

UDLEJNING af Buggies er indstillet for vinteren ...!

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.