• Publiceret søn d. 23. jul 2017

Lørdag d. 19. august 2017 inviteres der til Paragolf (tidl. HandiGolf) i Brande Golfklub.

Paragolf-afdelingen inviterer fysisk / psykisk handicappede samt IKKE-handicappede til åben golfturnering med
    gunstart kl. 11:00.

► Alle detaljer vedrørende turneringen kan ses her.
    ► Læs mere om Paragolf her.

PRÆMIE-TILSKUD

• Publiceret søn d. 23. jul 2017

Søndag d. 13. august 2017 kl. 14:00 gentager vi succes'en med at arrangere »Spil golf med ikke-golfer«.

Kender du nogen, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med golfens forunderlige verden, så har du muligheden for at invitere en ikke-golfer med til en rigtig hyggelig og oplevelsesrig dag.

• Publiceret lør d. 8. jul 2017

Lørdag d. 05. august 2017 kl. 12:30 løber næste turnering af stablen i Brande Golfklub, hvor Charolais-kroen er sponsor.
    Det er en par-turnering, hvor spilleformen er Bestball / Stableford.

OBS! Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt. I tilfælde af at der ikke tilmeldes/findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret man d. 26. jun 2017

Brande Golfklub er tilmeldt »abacus cup 2017«, som er en landsdækkende turnering og for alle klubbens fuldtids-medlemmer født i 1998 eller før (med max. HCP 42).

• Publiceret ons d. 31. aug 2016

HUL 6: Der er frit drop på steder, som er beskadiget af gåsebillelarver (unormale overfladeforhold regel 24-2 og 25-1). Bolden må løftes og droppes inden for én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, men ikke nærmere flaget.

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.