• Publiceret ons d. 18. apr 2018

Fra mandag d. 30. april til og med fredag d. 04. maj vertikalskæres fairways.

- Vi beder golfspillerne om at vise hensyn til greenkeeperne, så de kan udføre deres arbejde.

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret tir d. 17. apr 2018

Søndag d. 22. april kl. 13:00 afholder vi Golf med en ikke-golfer.

Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at tage en nabo, ven eller et familiemedlem med på en 9-hullers runde på Brande Golfbane.

Alle analyser viser, at væksten af golfspillere sker via klubbens egne medlemmer. Derfor har vi brug for, at man som medlem af Brande Golfklub hjælper os med at få flere golfere.

• Publiceret tir d. 10. apr 2018

Kom til Golfens Dag i Brande Golfklub søndag d. 22. april 2018 kl. 11:00-13:00.

Vi åbner dørene for alle, der har lyst til at prøve golfsporten - store som små!

• Publiceret tor d. 14. dec 2017

I samarbejde med det nye tøjmærke i shoppen (BACKTEE) er der til den kommende sæson nu mulighed for at købe polo og strik med klublogo til både damer og herrer.

Der vil være prøvemodeller i shoppen - så kig ind og få prøvet det nye klubtøj.

- Se tilbuddet nedenfor ...!

Jesper Skoubo Kjeldsen

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.