• Publiceret ons d. 15. nov 2017

Brande Golfklub søger leder til Café 19 med tiltrædelse senest 1. marts 2018.

Da vores tidligere leder har søgt nye udfordringer, søger vi en ny til driften af Café 19. Vi ønsker at fortsætte den rivende udvikling, der de seneste år har været i Café 19.

Derfor søger vi en ildsjæl - en engageret leder, som har lyst og vilje til at fortsætte denne udvikling.

• Publiceret tir d. 7. nov 2017

I vinterperioden SKAL bolden lægges op, hvilket betyder, at en bold, som ligger på fairway eller tættere klippede arealer, må (uden straf) renses og SKAL herefter genplaceres på en græsforhøjning inden for et scorekort, hvorfra den blev løftet - dog ikke nærmere flaget.
    - Ovennævnte gælder ved spil til både sommer- og vintergreens, og så længe denne meddelelse vises.

• Publiceret man d. 30. okt 2017

I samarbejde med Bravo Tours har jeg fået en unik mulighed for at præsentere BELEK for interesserede golfere. Stedet er nok det mest luksuriøse golfområde i Europa.

Matchturen foregår i dagene 09.-16. marts 2018 med fly fra Billund Lufthavn.
    ♦ Max. antal: 16 deltagere
    ♦ Deadline for tilmelding er d. 27. november 2017

Vi skal bo på Gloria Verde Resort, som er et 5 stjernet hotel. Opholdet er i topklasse med All Inclusive på hotellet.
    - Læs mere på plakaten nedenfor.

• Publiceret søn d. 29. okt 2017

Søndag d. 26. nov. inviterer Brande Golfklub til Gløggmatch, som er årets sidste turnering, hvor Matas Brande er sponsor. - Det er en par-turnering, hvor spilleformen er Best Ball / Stableford.

Der tillades dog tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt. I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret ons d. 25. okt 2017

Golfbanen er i øjeblikket meget våd på flere af hullerne, og derfor skal der stilles meget skarpt på den måde, man færdes på banen.

OBS! Al færdsel med Buggies er pt. IKKE tilladt.

Tag hensyn til hvor du går:
    Færdes ikke, hvor der er fugtigt eller pløret (gå så vidt muligt på stier og i semirough).

• Publiceret fre d. 18. aug 2017

Der er frit drop på steder, som er beskadiget af gåsebillelarver (unormale overfladeforhold regel 24-2 og 25-1). Bolden må løftes og droppes inden for én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, men ikke nærmere flaget.

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.