• Publiceret man d. 11. okt 2021

På vegne af Padel Club Brande udsender vi hermed følgende invitation til Brande Golfklubs medlemmer:

Kom og prøv padel - eksklusiv mulighed for dig, som er medlem af Brande Golfklub.
    Vi glæder os rigtig meget til at se så mange af jer som muligt i Padel Club Brande til nogle sjove timer med sporten Padel.
    - Her vil der være instruktion, bat og bolde til fri afbenyttelse samt masser af højt humør.

• Publiceret tir d. 5. okt 2021

Onsdag d. 10. november 2021 kl. 18 inviterer Café 19 til en hyggelig Mortens Aften.
    - Det er også muligt at bestille ud af huset.

Bestilling af menu senest fredag d. 05. november 2021.
    Se flere detaljer om bl.a. menu, pris og bestilling ved at klikke her.

- Alle er velkomne ...!

CAFÉ 19 / BRANDE GOLFKLUB

• Publiceret man d. 4. okt 2021
    HURRA! Målet er nået - STOR tak til alle, der har doneret til Brande Golfklub.
    - Antallet af donationer vil blive bekendtgjort ved en senere lejlighed.

• Publiceret tor d. 30. sep 2021

Pga. indtrufne omstændigheder har vi desværre været nødsaget til at ændre datoen for årets Andematch.

Ny dato er lørdag d. 06. november med gunstart kl. 12:30.

Det er en par-turnering, hvor spilformen er Scotch Twosome / Stableford.

Der tillades tilmelding som singlespiller. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.

• Publiceret man d. 31. maj 2021
    Brande Golfklub bruger rigtig mange frivillige til forskellige opgaver i klubben, og vi sætter stor pris på alle jer, der giver en hånd med.

Derfor vil vi nu gøre det mere synligt, hvilke opgaver vi har brug for hjælp til. Vi benytter Unitii, som er et planlægnings- og koordineringsværktøj til frivillige opgaver.
  • Publiceret tir d. 12. jan 2021

Den 1. januar 2021 er Danmark skiftet til nyt handicapsystem. Det er et fælles system for hele verden og kaldes internationalt for World Handicap System. I Danmark kaldes det blot Handicapsystemet.

Dansk Golf Union har udarbejdet et kursusmateriale om det nye handicapsystem, hvor man også kan afprøve sin viden efter
    at have læst materialet. - Se mere her.

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.