• Publiceret man d. 15. jul 2019

Eva Eggert Pedersen fra Brande Golfklub lavede lørdag d. 13. juli 2019 Hole in One på hul 3. Dette hul er ret så »omsværmet«, idet de 5 Holes in One, der indtil videre er lavet i år, er alle sket på hul 3.

- Stort tillykke til Eva ...!

• Publiceret søn d. 14. jul 2019

Lørdag d. 3. august 2019 kl. 12:30 løber næste turnering af stablen i Brande Golfklub, hvor Charolais-kroen er sponsor.
    Det er en par-turnering, hvor spilleformen er Bestball / Stableford.

NB! Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt. - I tilfælde af at der ikke tilmeldes/findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret man d. 1. jul 2019

Hele uge 29 (15.-21. juli 2019) tilbyder Brande Golfklub greenfee til KUN 50 DKK pr. runde og gentager succes'en fra foregående år.

♦ Gælder IKKE blokbestillinger
    ♦ GRATIS for juniorer ifølge med en voksen
    ♦ Præmier for tættest på flaget på hul 3 og 18
    ♦ Par3-banen 25 DKK pr. runde
    ♦ Menutilbud i Café 19
    ♦ Sommerudsalg i Shoppen

• Publiceret søn d. 30. jun 2019

I forbindelse med Brande Golfklubs 25 års jubilæum blev der afholdt lotteri.

Der har været en enorm interesse fra byens handlende, sponsorer og andre støttere for at bidrage med gevinster til lotteriet. Bestyrelsen er MEGET taknemlig for de mange gevinster og for den store interesse, der har været for at købe lodderne.

Salg af lodder sluttede lørdag den 22. juni kl. 12:00. Gevinsterne blev udtrukket samme dag kl. 19:30 ved festmiddagen.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.