• Publiceret tir d. 17. dec 2019

Bestyrelsen kan hermed med glæde meddele, at Brande Golfklub pr. 01. marts 2020 har ansat Hans Peter Ingvorsen som ny chefgreenkeeper.

- Læs mere i pressemeddelelsen nedenfor ...!

Foto: Anders Quist Hermann

• Publiceret tir d. 3. dec 2019

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub tirsdag den 17. marts 2020 kl. 19:00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, Brande.

• Publiceret man d. 28. okt 2019

Golfbilerne er sat i vinterhi, og det er kun Baneservice, der har tilladelse til at køre på banen.

Fra og med den 18. oktober og indtil andet meldes ud, skal bolden lægges op på fairway og tættere klippede arealer.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.