• Publiceret tor d. 19. maj 2022

Søndag d. 12. juni kl. 10 er Brande Brillecenter v/Hanne Damgaard Hald sponsor for en åben par-turnering i Brande Golfklub.

• Turneringen spilles som udgangspunkt i 2 rækker, men tilpasses efter antal tilmeldte
    • Spilform: BestBall/Stableford

• Publiceret ons d. 18. maj 2022

Pink Cup Brande er en golfturnering til fordel for kampen mod brystkræft og er en åben turnering for både DAMER og HERRER. - Det er dog kun medlemmer af Ladies Section Brande, der kan kvalificere sig til landsturneringen.

Turneringen afholdes i Brande Golfklub tirsdag d. 7. juni 2022 med gunstart kl. 16:30.

• Publiceret tor d. 28. apr 2022
    Fredag d. 16. september kl. 15:00 inviteres til ThuneGolf-turnering.

SPILFORMAT
    2-mands Texas Scramble i to rækker + indlagte konkurrencer under runden.
    Rækkerne beregnes efter endt tilmelding.

PRIS
    250 kr. pr. person inkl. mad (det er obligatorisk at spise med, hvis man deltager i turneringen).

Mexicansk buffet m/langtidsbraiseret oksekam og pulled chicken.

• Publiceret tir d. 22. mar 2022

Fra fredag den 25. marts er følgende gældende:
    Der åbnes igen for handicapregulerende runder, og banen vendes tilbage til normal, hvor det oprindelige hul 1 bliver starthul.

En bold, som ligger på fairway eller tættere klippede arealer, må - efter denne er markeret - renses og skal herefter genplaceres inden for et scorekorts bredde, hvorfra den blev løftet - dog ikke nærmere hullet.

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.