• Publiceret ons d. 11. jul 2018

Lørdag d. 04. august 2018 kl. 12:30 løber næste turnering af stablen i Brande Golfklub, hvor Charolais-kroen er sponsor.
    Det er en par-turnering, hvor spilleformen er Bestball / Stableford.

OBS! Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.
    - I tilfælde af at der ikke tilmeldes/findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret ons d. 13. jun 2018

Hele uge 29 (16.-22. juli 2018) tilbyder Brande Golfklub greenfee til KUN 50 DKK pr. runde og gentager succes'en fra 2017.

► Gælder IKKE blokbestillinger
    GRATIS for juniorer ifølge med en voksen
    ► Par3-banen 25 DKK pr. runde
    ► Sommerudsalg i Shoppen

- Se flere informationer nedenfor ...!

• Publiceret man d. 4. jun 2018

På grund af det meget tørre vejr og dermed stor risiko for brandfare skal det herved indskærpes, at der er TOTALT RYGEFORBUD overalt på golfbanen.

Lars Risager
    Chefgreenkeeper

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.