• Publiceret tor d. 14. sep 2017

Brande Golfklub har et godt tilbud til dig, som endnu ikke er fuldtidsmedlem.

Læs nærmere nedenfor ...!

Kontakt Brande Golfklub på mail eller tlf. 9718 2179 lokal 1 i åbningstiden, som kan ses under INFORMATION ►Velkommen.

BESTYRELSEN

• Publiceret ons d. 30. aug 2017

Søndag d. 24. sept. kl. 10:00 afholdes der Bravo Tours-turnering i Brande Golfklub. Det er en par-turnering, hvor spilleformen er Bestball / Stableford, par.

Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.
    - I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret fre d. 18. aug 2017

Der er frit drop på steder, som er beskadiget af gåsebillelarver (unormale overfladeforhold regel 24-2 og 25-1). Bolden må løftes og droppes inden for én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, men ikke nærmere flaget.

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret man d. 26. jun 2017

Brande Golfklub er tilmeldt »abacus cup 2017«, som er en landsdækkende turnering og for alle klubbens fuldtids-medlemmer født i 1998 eller før (med max. HCP 42).

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.