Regionsgolf

Brande VB10 2017 til Landsdelsfinalen i Odense Eventyr Golf, hvor det blev til en 2. plads.
Fra v.: Henning Sand, Carl Thorn, Niels Erik Larsen, Ib Møller Pedersen, Jonna Daugaard og Kamma Bundgaard

REGIONSGOLF VEST

Mere end 7.000 golfspillere på alle niveauer deltager hvert år i regionsgolf.

Regionsgolf er en holdturnering for klubgolfere, hvor det sociale aspekt er vigtigt. Der dystes for »alvor«, men det hyggelige samvær mellem spillere og hold fra forskellige klubber er bærende og »vanedannende«.

Det er vigtigt at slå fast, at det ikke drejer sig om, man er god nok? Men om man har lyst til at deltage i en turnering, hvor man møder mennesker fra andre klubber, ser andre golfbaner og sidst, men ikke mindst har et godt fællesskab.

Brande Golfklub afholder det økonomiske i at deltage i Regionsgolf Vest. Man betaler selv for transport (evt. samkørsel) samt fortæring efter matchen.

Regionsgolf er holdsport, når det er bedst. Den enkelte spiller har sin egen match, men resultatet er afgørende for holdets samlede resultat og dermed holdets samlede præstation.

Alle turneringer spilles som hulspil fra scratch. Der er »afregning« med det samme for hvert hul, der spilles. Hullet vindes, tabes eller deles, og så er et bare videre til næste hul. Det giver en hurtig og glidende afvikling af spillet.

OBS! Ønskes der mere info om Regionsgolf Vest, henvises til hjemmesiden www.rgd.dk, hvor også resultaterne fra de afviklede turneringer løbende registreres.

RESULTATER 2018

Resultat - Række SC - Pulje 5
Brande · Ikast Tullamore · Odder · Aarhus Aadal
Resultat - Række VA - Pulje 5
Brande · Silkeborg · Skærbæk Mølle · Varde
Resultat - Række VB - Pulje 11
Brande · Blåvandshuk · Give · Gyttegård
Resultat - Række XB - Pulje 9 Brande · Holmsland · Tollundgaard · Trehøje
Når turneringen når til slutspillet, som spilles efter cup-systemet, ses det straks, hvilke hold der vinder og går videre til næste runde.
Resultat - 1/8-finale 29. juni i Herning Brande XB9 vs. Viborg XB11

Et hold består af 2 damer og 4 herrer, som spiller 1 damesingle, 1 mixed foursome og 3 herresingler.

Regionsgolf er inddelt i 2 turneringskategorier:

1. Vest ABCD = handicap-inddelte turneringer
♦ A-rækken: HCP   4,5 - 11,4
♦ B-rækken: HCP 11,5 - 18,4
♦ C-rækken: HCP 18,5 - 26,4
♦ D-rækken: Fra HCP 26,5

For at deltage i ABCD-turneringen skal spilleren være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.
- Der spilles ikke om op- og nedrykning.

2. Vest Senior/Veteran = alders-inddelte turneringer
♦ Senior A-, B- og C-rækken: Min. 50 år i turneringsåret.
♦ Veteran-Elite-, A-, B- og C-rækken:  Min. 60 år i turneringsåret.
♦ Super-Veteran (SV-rækken):  Min. 70 år i turneringsåret. Der må på hvert hold benyttes op til tre spillere med professionel status.

Deltagelse i Senior A- og B-rækken sker ved kvalifikation fra den underliggende række.
- I Senior C-rækken er der fri tilmelding.

Deltagelse i Veteran-Elite, A- og B-rækken sker ved kvalifikation fra den underliggende række.
- I Veteran C-rækken er der fri tilmelding.

For nærmere info kontakt venligst:
Koordinator Ivan Henriksen mobil 4278 9142 · ivan.h@youmail.dk