Donation 2021

Publiceret d. 4. okt 2021
HURRA! Målet er nået - STOR tak til alle, der har doneret til Brande Golfklub.
- Antallet af donationer vil blive bekendtgjort ved en senere lejlighed.

Publiceret d. 24. sep 2021
Gavebreve kommer til golfklubben i en lind strøm. Det er vi alle rigtig glade for. Pr. 24. sept. har vi modtaget 94, så mon ikke vi når de 100 senest 30. september? Der er 6 dage til deadline...!
- Læs nederst på siden, hvordan man kan donere til Brande Golfklub.

Publiceret d. 17. sep 2021

Antallet af modtagne gavebreve stiger stiłle og roligt. Pr. 17. sept. har klubben modtaget 62.
Der er 13 dage til deadline, og her skulle vi gerne op på 100, hvis vi skal have andel af SKATs pulje. Mon vi også får 100.000 kr. i år, hvis vi når det magiske tal?
- På forhånd tusind tak ...!

Publiceret d. 10. sep 2021
Antallet er nu oppe på 55 pr. 10. sept., og vi håber, at vi når 100 inden d. 30. sept. for at opnå momsgodtgørelse.

Publiceret d. 3. sep 2021
Opdatering af modtagne donationer.
Endnu flere har ønsket at donere et beløb til Brande Golfklub, hvilket vi er meget taknemlige for. Pr. 3. september er antallet 49.

Publiceret d. 27. aug 2021
Opdatering af modtagne donationer.
Vi kan med glæde informere om, at Brande Golfklub pr. 27. august har modtaget 40 gavebreve - STOR tak for det ...!

Publiceret d. 19. aug 2021
Slutspurten er skudt igang, så Brande Golfklub igen i år kan opnå at modtage mindst 100 gavebreve.
- Pengene fra sidste års gavebreve er brugt til sofagrupper og blomsterkummer.

Donationer kan gives af både private og virksomheder - alle med mulighed for skattemæssigt fradrag for bidrag til Brande Golfklub.

De indkomne midler i 2021 til Brande Golfklub går til drift og udvikling af baneanlægget.
Der er mulighed for at give donation i hele 2021, men Brande Golfklub kan blive godkendt som almengørende forening og dermed få delvis kompensation for de momsomkostninger, klubben har.
- For at opnå momskompensation skal vi senest den 30. september 2021 have opnået indbetaling fra min. 100 gavegivere, der hver især har doneret min. 200 kr.

På baggrund af modtagne gavebreve i 2019 modtog klubben i 2020 100.000 kr. i momsrefusion fra SKAT, så der er en stor gevinst ved at modtage 100 gavebreve.

Donationsskemaet kan hentes ved at klikke her.
Udfyldes, gemmes og sendes som vedhæftet fil i mail til: brandegolfklub@brandegolfklub.dk - eller printes og indleveres på kontoret i åbningstiden.

- Pr. 19. august har vi modtaget 24 donationer.

PÅ FORHÅND TAK FOR JERES BIDRAG …!