Club37

Club37-medlemmer træner på Driving Range - Foto: Jesper Kjeldsen

Velkommen til sæson 2018 for »Gamle Kaniner« og Begyndere

- CLUB37 hører under Begynderafdelingen og er for alle med et handicap på 37 og derover.

Kære Medlem!

Succes’en fra 2017 med Club37 fortsætter også i 2018.

I samarbejde med golfklubben har vi valgt, at medlemmer med handicap 37 og over samt nye, der har fået banetilladelse i handicap 54 også skal have deres egen »Klub i klub«, som man kender det fra f.eks. Seniorklubben, Ladies og Mens Section. - Den har vi valgt at kalde Club37 og hører under Begynderudvalget.

Formålet med Club37 er at skabe et fællesskab blandt de medlemmer, som
♦ er nystartet
♦ savner nogen at spille med
♦ ønsker at møde nye bekendtskaber i handicapgruppen 37 til 54

Dette fællesskab skal vi sammen opbygge gennem deltagelse i onsdagsmatcherne og også gennem hyggelig og uformel undervisning, der er gratis for Club37-medlemmer.

Træning 2018

Træning foregår hver tirsdag kl. 18-19 indtil sommerferien med opstart d. 03. april.
Træningsprogrammet hænger på opslagstavlen ved proshoppen. Du kan også se det her.

Er der spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at kontakte formanden for begynderudvalget Rune Fredholm Jørgensen på 6177 0381 eller træner Jesper Kjeldsen på 2099 8669.

- Vi glæder os til at se jer ...!

BEGYNDERUDVALGET / PGA Pro Jesper Kjeldsen