Club37

Club37-medlemmer træner på Driving Range - Foto: Jesper Kjeldsen

Velkommen til sæson 2017 for »Gamle Kaniner« og Begyndere

- CLUB37 hører under Begynderafdelingen og er for alle med et handicap på 37 og derover.

Kære Medlem!

Succes’en fra 2016 med Club37 fortsætter også i 2017.

I samarbejde med golfklubben har vi valgt, at medlemmer med handicap 37 og over samt nye, der har fået banetilladelse i handicap 54 også skal have deres egen »Klub i klub«, som man kender det fra f.eks. Seniorklubben, Ladies og Mens Section. - Den har vi valgt at kalde Club37 og hører under Begynderudvalget.

Formålet med Club37 er at skabe et fællesskab blandt de medlemmer, som
♦ er nystartet
♦ savner nogen at spille med
♦ ønsker at møde nye bekendtskaber i handicapgruppen 37 til 54

Dette fællesskab skal vi sammen opbygge gennem deltagelse i onsdagsmatcherne og - som noget nyt - også gennem hyggelig og uformel undervisning, der er gratis for Club37-medlemmer.

Træning 2017

Træninger foregår hver tirsdag kl. 19-20 indtil sommerferien.

OBS! Tilmelding er ikke nødvendig - vi mødes på driving range.

Er der spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at kontakte formanden for begynderudvalget Jonna Daugaard på 2084 8721 eller træner Jesper Kjeldsen på 2099 8669.

- Vi glæder os til at se jer ...!

BEGYNDERUDVALGET / PGA Pro Jesper Kjeldsen